Τσαούσης Ιωάννης

Ο Τσαούσης Ιωάννης είναι οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους.

Διαθέτει πτυχία από την οδοντιατρική σχολή Θεσσαλονίκης και τη φαρμακευτική σχόλη Θεσσαλονίκης. Επίσης εκπαιδεύτηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στην γναθοχειρουργική κλινική του ΝΝΑ (Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών) στην χειρουργική στόματος. Ακόμη, έχει μεγάλη εργασιακή εμπειρία σε πολλές κλινικές και ιατρεία και έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδριών και σεμιναρίων πάνω στις τελευταίες εξελίξεις στην οδοντιατρική επιστήμη .

Διαθέτει το προσωπικό του ιατρείο στους αμπελόκηπους από το 2006 και δέχεται μεταξύ άλλων, περιστατικά που αφορούν θεραπεία ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας, καθαρισμό-αποτρύγωση κ στίλβωση δοντιών, απονευρώσεις, σφραγίσματα, εξαγωγές απλές αλλά και χειρουργικές ημιέγκλειστων φρονιμιτών .

Επιπλέον, ο ιατρός ασχολείται με την αισθητική οδοντιατρική (λεύκανση, όψεις ρητίνης κ πορσελάνης, στεφάνες γέφυρες πορσελάνης κ ζιρκονίου). Δεσμεύεται για τη χρήση οδοντιατρικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Για το λόγο αυτό προσφέρεται η νέα καινοτόμα μέθοδος αναισθησίας που εγγυάται να μετατρέψει το μούδιασμα σε μία ευχάριστη εμπειρία. Τέλος, ο γιατρός επιμένει στο χαμόγελο.